Loading...

Windows 10 Mağaza Açılmıyor Sorunu Çözümü

Windows 10 Mağaza

 Windows 10 çıktığından beri beraberinde bir çok sorun getirdi. Bende bu Windows Mağaza sorununu vermedi ama masaüstünde sağ click gibi sorunları çıkarmıştı. Zamanla onların hepsini sizlerle paylaşacağım.

 Windows 10 mağazasında işimize yarayacak olan oldukça iyi programlar olabilmekte. Fakat bazılarımızın bilgisayarında Windows mağazası sorun çıkarabiliyor, açılmayabiliyor veya başka şeyler olup işinizi yapamıyor olabilirsiniz. Bunun için size kesin sonuç diyemesemde Microsoft'un kendisinin önerdiği bu sorunlara çözüm bulunması için yazdığı sorun giderici programlarını indirmenizi bir de onlarla test edip eğer sorun çıkarsa sorununuzu giderereek çözebilirsiniz. Çoğu arkadaşımın bu şekilde çözdüğüne şahit olduğum için bende sizinle paylaşmak istedim.

 Bunun için iki tane sorun giderici uygulaması var. İkisini de indirip tek tek test ederek sorununuzu çözeceğinizi ümit ediyorum.

 1. Sorun Giderici: 

 http://download.microsoft.com/download/F/2/2/F2....1/CSSEmerg67758.diagcab adresinden indirmeye başlayabilirsiniz.

  • İndirdikten sonra hemen çalıştırın.
  • Karşınıza güvenlik isteği çıkabilir, çıkarsa Evet diyerek onaylayın.
  • Ardından sorun giderici çalışmaya başlayacaktır.
  • Sorun Giderici işini bitirdikten sonra mağaza gibi Windows sorunlarınızı tekrar deneyebilirsiniz.

 2. Sorun Giderici:

 Bu sorun gidericinin adını AppsDiagnostic olarak belirleyen Microsoft destek sayfalarında bununda indirilip test edilmesini istedi böyle durumlarda.

 http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=268423 adresinden hemen indirmeye başlayabilirsiniz.

 Ek Sorun Giderici Önerisi: Bunun yanında ne kadar etkili olur ama ben gene de bilginiz olması amacıyla her ihtimale karşı söylemek istedim. Tahmin olarak Ekran Kartı Bağdaştırıcı sorunundan olabileceği yönünde de olabilir. Bunun için gene işinizi her konuda sağlamak almak için Ekran Kartınız ile Grafik Kartınızın sürücüsünü son güncel sürümle güncellemenizi tavsiye ediyorum.
SHARE

About Batu P.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Bizi takip edin Takip Et
windows10_ipuclari